Image Alt
Geniet van een heerlijke ayurvedische

Ontspanningsmassage

Een belangrijke behandeling in de Ayurveda is de Ayurvedische ontspanningsmassage. Ayurveda wordt gezien als het oudste geneeskundige en gezondheidssysteem dat in schrift werd vastgelegd. Het is een holistisch systeem dat afkomstig is uit India. Ayurveda betekend “levenskennis”. Tri Dosha’s spelen een belangrijke rol in de Ayurveda. De drie Dosha’s zijn Vata (verandering), Pitta (stofwisseling) en Kapha (structuur). Afwezigheid van ziekte betekent binnen de Ayurveda niet per definitie dat je gezond bent. Gezondheid betekent dat de drie dosha’s in balans zijn, de geest rustig is en balans en het weefsel normaal functioneert.

De Ayurvedische massage is een zachte energetische massage, die zich kenmerkt door het gebruik van verwarmde olie. Het is een gehele lichaamsmassage, waarbij het hoofd en gezicht meegenomen worden. Deze massage brengt het hele lichaam in balans. Lichaam en Geest worden dichter bij elkaar gebracht en het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Ayurvedische massage werkt op de spieren en op het energiesysteem; de aura en chakra’s. De gewrichten ontspannen zich en stress, vermoeidheid en slapenloosheid worden bestreden. De massage zorgt voor meer vitale energie, helpt om gifstoffen die vast zitten te verwijderen. Het verlengt de levensduur, draagt

Deze massage is geschikt voor iedereen, gezond of ziek, jong en oud. De massage wordt alleen afgeraden tijdens de zwangerschap, kanker, bij koorts of direct na het eten. Graag minimaal 1 uur voor de massage nuchter blijven.

k

benefits

  • Vermindert stress, slapeloosheid en vermoeidheid
  • Activeert je lymfesysteem en verbetert de bloedsomloop
  • Zet het lichaam in werking om gifstoffen af te voeren.
  • Al gehele ontspanning voor lichaam en geest
  • Verlegt de levensduur
  • Draagt bij aan de bewustwording van het lichaam
  • Verlicht de spierspanning en vergroot de sensuele uitstraling
  • Reinigt, ontspant, voedt en balanceert het fysieke lichaam, de emoties en de geest