Tijdelijke massage stop
Tot mid 2023 met zwangerschapsverlof

Marma Point Ontspanningsmassage

De Marma point massage is een oeroude massage techniek voor Lichaam, Geest en Ziel.

Marma punten zijn poorten naar fysiek en mentaal welzijn en daardoor van grote invloed op onze lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Marma point therapie is het oorspronkelijke puntensysteem van genezing van het lichaam. Marma punten zijn de weg die kan leiden tot radicale transformaties in het lichaam en hebben de potentie om verandering teweeg te brengen die helpen bij genezing van chronische ziekte en neurologische problemen.

Marma punten zijn vitale punten in het lichaam, punten die een bron van energie zijn. Deze massage/ behandeling richt zich op het verwijderen van energieblokkades. Blokkades die wij creëren door onnodige gedachten, slechte gewoonten of verschillende andere redenen. Marma punten zijn een belangrijk onderdeel in de Ayurvedische Anatomie. Volgens Susrata (oude Ayurvedische tekst) zijn er 107 vitale punten in ons lichaam die zich bevinden in gewrichten, spieren, aders, ligamenten en botten. De punten zijn sterke energiecentra. Het doel van Ayurveda is het evenwicht brengen in Lichaam, Geest en Zintuigen en een goede manier om te ontspannen en te herstellen.

Het masseren van de marma punten helpt om energie en giftige blokkades te verwijderen uit het systeem, wat de werking van interne organen verbetert. Deze massage zorgt ervoor dat het lichaam zich ontspant, weer in balans komt en wordt gereinigd. Tevens geeft het een stimulering van het lymfesysteem en de bloedsomloop, bestrijding van stress, vermoeidheid en slapeloosheid, de bewustwording van het lichaam en de verlichting van spierspanning.

Tijdens de ontspannende Ayurvedische Marma Point massage worden zowel de Marma Punten behandeld en het gehele lichaam gemasseerd waardoor de energie optimaal gaat stromen en het lichaam extra kan ontspannen.

Deze massage is geschikt voor iedereen, gezond of ziek, jong en oud. De massage wordt alleen afgeraden tijdens de zwangerschap, koorts of direct na het eten. Graag minimaal 1 tot 2 uur voor de massage nuchter blijven.

De Zen Fabriek staat in de Happinez

Marma Point technieken om bij jezelf toe te passen

Deze punten helpen bij aan het zelf herstellende vermogen

Geniet van een ultieme ontspanning

Massage

Tijdelijk niet beschikbaar - terug in juli 2023