De Zen Fabriek

Zen Coaching

De weg terug naar jeZelf.

Mindset

Therapeutische Yoga

Massages

Trauma Informed Yoga

Leef vanuit jeZelf

Terug naar de bron van je energie

Je voelt je leeg, opgebrand en bent prikkelbaar. Alles is al snel te veel, het is tijd voor een innerlijke reis

Wanneer de energiestroom in ons lichaam belemmert en geblokkeert raakt, neemt onze levenskracht af en ervaren we fysieke en mentale uitdagingen. Disbalans in je leven wordt veroorzaakt door verschillende gebeurtenissen in je leven. In yoga termen is een goede gezondheid een staat van integratie van sociaal welzijn (ons zijn en ons gedrag naar anderen toe), lichamelijk welzijn (yoga oefeningen, ademhalingstechnieken en terugtrekken van de zintuigen) en onze mentale gezondheid (focussen van de geest, meditatie en uiteindelijk een staat van vrijheid en volledig bewustzijn te vinden). Deze stappen zijn terug te vinden in de 8 paden van yoga.
De ultieme rol van Zen Coaching is het herstellen van het evenwicht om jouw levenskracht te stimuleren. Ik help je om nieuwe tools in handen te krijgen, om empowerment te ervaren, om te leven vanuit jeZelf, vanuit je kern, vanuit je kracht. Zodat jij de controle over jou leven terug kunt nemen. Je leert het lijden te verminderen, gemak te vergroten en je veerkracht te stimuleren. Waardoor de kans op een “terugval”, steeds kleiner wordt. Zen Coaching biedt de kans om het bewustzijn te vergroten en zowel lichaam als geest opnieuw te ontdekken en het programma van de overlevingsstand te overschrijven en een leven leiden dat liefhebbend naar jezelf toe is.

Rust in de drukte van het dagelijkse leven

Een ontdekkingsreis naar de kern van jouw zijn

Leer NU voorwaarden te scheppen om jouw ultieme potentiële leven te creëren

Yoga is een wetenschappelijk systeem van zelfonderzoek, zelftransformatie en zelfrealisatie dat zijn oorsprong heeft in India. De yoga traditie beschouwt de mens als een multidimensionaal systeem dat alle aspecten van lichaam, ademhaling, geest, intellect, emoties en hun onderlinge interactie omvat. Gebaseerd op het basisprincipe dat intelligente beoefening een positieve invloed kan hebben op de veranderingsrichting binnen deze mens. Dimensies, die verschillen van onveranderlijke aard of spirit van een individu.
Oefeningen in een therapeutische context om een consistente yogabeoefening te ondersteuning die het zelfbewustzijn vergroot en de energie van de cliënt/ student in de richting van de gewenste doelen brengt.

Er is geen "Quick-fix", verandering in levensstijl kost tijd

Body, Mind, Soul & Shadow

Het verleden is het heden dat voorbij is, de toekomst is het heden dat nog niet bestaat. Alles wat we hebben, is het heden. Leer NU voorwaarden te scheppen om jouw ultieme potentiële leven te creëren

Yoga is hip en ons westerse “ego” speelt op. Wij willen gezien worden, erkent worden en de behoeften om ons van anderen te onderscheiden. Onze identiteit wil zichzelf laten zien, terwijl deze identiteit misschien niet zo serieus genomen moet worden. In de essentie draait het om de verbinding zoeken tussen alle tegenstellingen, de balans vinden in je bestaan en een leven creëren die jij verdient. Fysieke houdingen zijn bedoeld om het lichaam makkelijker te parkeren, er geen last meer van te hebben, zodat je in de stilte kunt opzoeken en tot meditatie kunt komen. Dit geeft meer innerlijke rust en balans, je leert je mooiste leven creëren en manifesteren. Praktisch aan de slag met intenties, affirmaties en visualisaties. Leer je intuïtie meer te gebruiken.

Ik kan je geen schema geven met daarin een tijdslijn wanneer je iets bereikt. Alles hangt af van de mate van toewijding die jij er in stopt. Ik ben er, ik begeleid je bij het elimineren, verminderen en beheersen van symptomen die het lijden veroorzaken. Een evidence-supported, traumagerichte benadering van yoga en mindfulness ondersteunt je om onopgelost trauma veilig en effectief onder ogen te zien en vrij te geven, waardoor je empowerment gaat ervaren. Ik geef je tools in handen die je helpen voorkoorkomen van het optreden of opnieuw optreden van onderliggende oorzaken van ziekte en je op weg helpen naar een verbeterde gezondheid en algeheel welzijn. Samen werken we aan de hervorming van het strafrechtelijke systeem van binnenuit en creëren wij een humaan en effectief systeem van rechtvaardigheid die liefhebbend naar jeZelf toe is en niet naar ons ego, onze overtuigende “IK”, zodat jij kunt Zijn.

Ik kies voor Zen

Contactformulier