Restorative Detox Workshop

De grote interne schoonmaak

Detox Yoga helpt om uit je vaste patronen te stappen, schept helderheid in lichaam, geest en emoties. Geef jezelf deze ruimte en nieuwe energie

Deze Restorative Detox workshop bevat uitgebalanceerde houdingen om zo de energiestroming in ons lichaam te bevorderen. Een lichamelijke, mentale en emotionele detox. De combinatie van deze houdingen zorgt voor een optimale stroming in de energiebanen van onze lever en galblaasmeridianen. Deze yoga houdingen stimuleren de spieren, het bloed en de meridianen in het bindweefsel, terwijl we bezig zijn met een bewuste, langzame ademhaling. De ademhaling is van belang om het zenuwstelsel te reguleren en de kwaliteit van energie te versterken. Daarnaast wordt de geest geconcentreerd terwijl het bewustzijn wordt ontward van externe afleidingen. Onze mentale focus kan onze energie verzamelen en versterken voor genezingsdoeleinden en verrijking van onze bewustzijn. De kracht en stroming van het meridiaan systeem is essentieel voor het harmonieuze evenwicht in ons lichaam en geest. 

Onze lever energie coördineert en reguleert de beweging van chi – onze levenskracht – overal in ons en regelt de algehele gezonde stroom van energie. Lever chi regelt ook de gezondheid van de spieren, pezen, nagels, handen en voeten. De ogen zijn de zintuigelijke deur, die de gezondheid van lever chi weerspiegelen. Het essentiële kenmerk van de gezondheid van de lever is flexibiliteit en het vermogen om te veranderen en aan te passen. Als er frustratie in het systeem zit, is het moeilijk om na te denken, moeilijk te plannen. Deze chi-disharmonie houdt dan ook vaak verband met migraines. Onze lever en galblaas chi is verantwoordelijk voor ons onderscheidingsvermogen. Daarnaast heeft de galblaas ook betrekking op ons vermogen om onze levensweg te volgen en om hier niet van af te wijken of afgeschrikt worden door externe invloeden. Dit heeft dan ook alles te maken om weer in evenwicht te komen na een schok of obstructie in onze plannen. Wanneer er te veel energie aan de lever en galblaas gegeven uit dit zich in de neiging om overhaaste beslissingen te nemen en wanneer er te weinig energie heen gaat en de lever en galblaas uitgeput worden, ervaren we aarzeling en verlegenheid.

Maar dat is niet alles want de lever chi, is het ook verantwoordelijk voor het in evenwicht brengen van de emoties. Als we een chi-onbalans in de lever hebben hebben we de neiging tot

Fysiek opschonen

Mind, Body & Soul Detox

Een Yoga Detox is de ultieme kans om zelfreinigende en zelfherstellende processen in gang te zetten

Rust voor je spijsvertering, waardoor je lichaam de kans krijgt om zichzelf te reinigen, om zichzelf te ontdoen van gifstoffen. Een gezonde Chi staat verbonden aan het vermogen om passende verbindingen te maken, een natuurlijke coördinatie van de geest. Vergroot je vermogen om plannen te maken en deze in daden om te zetten. Dit resultaat is te zien in het vermogen om een situatie te evalueren en toegang te krijgen tot een betere balans in fysiek, emotioneel en sociaal gedrag.

 Ervaring met yoga of lenigheid zijn niet vereist, gezien de rustige en duidelijke opbouw binnen het programma waardoor de sessies voor elke werknemer geschikt is. Binnen de Detox workshop is er een keuze uit drie bestaande mogelijkheden. Uiteraard kan de workshop aangepast worden op basis van de wensen en behoeften van de werknemers.

Optie 1: Restorative Detox bestaat uit voor opgenomen video’s en één Live Online les
Optie 2: Interactieve Detox kan plaatsvinden via een prive facebook/instagram, of via Zoom/Teams en via de email
Optie 3: Full Detox is gelijk aan optie 2 met een extra pakket aan actieve detox houdingen

Offerte aanvragen

Detox Workshop