Tijdelijk niet beschikbaar
Zwangerschapsverlof

Yoga with a View

Ultiem genieten bij Laguna Beach

Een prachtige locatie met een indrukwekkend uitzicht over de Laguna, de duinen en de zee.

Wordt Zen aan Zee met een combinatie les die bestaat uit de klassieke houdingen uit de Hatha Yoga, waardoor de energie gaat stromen en waarbij de adem de dragende kracht in de beweging is. Daarnaast worden zittende en liggende houdingen uit de Yin Yoga aangenomen. De Yin houdingen worden langer aangehouden zodat we naar het bindweefsel toe werken. Elke les komen er andere houdingen aan bod en wordt de les afgestemd op de groep. De les combineert beweging met rust en verstilling waardoor versoepeling, versterking en ontspanning van de spieren plaatsvindt en er meer ruimte in de diepere lagen als bindweefsel en gewrichten ontstaat. Ook wordt er aandacht besteed aan ademoefeningen, concentratie en meditatie. Elke les wordt afgesloten met een eind meditatie of Yoga Nidra

Een unieke ervaring

Yoga op een unieke locatie

Kom elke zondag tot rust in de Greenroom bij Laguna Beach.

Hatha-Yin Yoga is toegankelijk voor iedereen, zowel beginners als gevorderden. Er wordt uitleg gegeven over de houdingen en eventuele alternatieven aangeboden. Ook als je kampt met reumatische klachten, stressklachten of van mening bent dat je niet flexibel genoeg bent, is deze les geschikt voor jou. Gelukkig heb je geen flexibiliteit nodig om yoga te beoefenen. Je doet het voor jezelf, binnen je eigen fysieke mogelijkheden. Je eigen ervaring staat centraal, zonder competitie. Je hebt er geen lenig of ‘mooi’ lichaam voor nodig. Hatha-Yin Yoga is een fijne manier om jezelf en je grenzen beter te leren kennen en om je meer ontspannen en in balans te voelen.

Er zijn matjes, kussens, dekens en blokken beschikbaar. Mocht je liever zelf je matje meenemen dan ben je welkom om die mee te nemen. Draag kleding waarin je gemakkelijk kan bewegen. Voel je vrij om wat warms mee te nemen voor tijdens de eindontspanning.

In de yoga gaat het er niet om hoe we eruitzien, maar dat het goed voelt. We gebruiken ons lichaam niet om in de pose te komen, maar we gebruiken de pose om in ons lichaam te keren. Voel je vrij om ten alle tijde een variatie van de houding aan te nemen of een rust moment in te lassen door in Child’s pose of Savasana te liggen. Het belangrijkste is dat jij doet wat goed voelt voor jouw lichaam. Om je bewust te worden wat jouw lichaam aangeeft, leg de focus op jezelf, vergelijk jezelf niet met andere. Sommige poses kun je nu al, sommige poses kosten meer tijd en sommige poses zal je misschien nooit kunnen omdat de anatomie van jou lichaam hier niet geschikt voor is en dat is okay. Hatha yoga is een geweldige manier om de tijd te nemen om poses te verkennen en om de tijd te nemen om meer over jezelf te leren tijdens je yoga-reis. Het is belangrijk om eventuele beperkingen vóór de les te bespreken, zodat opties aan je kunnen worden verstreken.

Graag wil ik je vragen uiterlijk 5 minuten voor de les aanwezig te zijn.

Elke Zondag
9.00 - 10.15 : Yoga with a view
10:30 - 11:45 : Yoga with a view

Inschrijvingsformulier

Yoga with a View

Tijdelijk niet beschikbaar - terug in zomer 2023