Tijdelijke massage stop
Tot mid 2023 met zwangerschapsverlof

Ayurvedische Ontspanningsmassage

Een authentieke massage techniek uit India

Deze holistische traditie gaat duizenden jaren terug. De filosofie van de Ayurvedische massage draait om de creatie van rust en harmonie in het lichaam en de geest en herstelt het evenwicht in verschillende energiekanalen, ook wel chakra’s genoemd.

Ayurveda betekend “levenskennis”. Dosha’s spelen een belangrijke rol in de Ayurveda. De drie Dosha’s zijn Vata (verandering), Pitta (stofwisseling) en Kapha (structuur). Afwezigheid van ziekte betekent binnen de Ayurveda niet per definitie dat je gezond bent. Gezondheid betekent dat de drie dosha’s in balans zijn, de geest rustig is en balans en het weefsel normaal functioneert. Deze massage is geen vervanging van een professionele medische behandeling van een Ayurvedische arts, maar kan wel helpen bij vermindering van pijn en stress.

Wanneer je last hebt van chronische pijnen, stress, rugpijn, hoofdpijn, slechte door bloeding of slapeloosheid? Dan is deze Ayurvedische massage een ideale optie. Ayurveda wordt daarom ook wel ‘de filosofie van het leven’ genoemd. Deze ontspannende massage is een zachte energetische massage, die zich kenmerkt door het gebruik van verwarmde kruidenolie. Het is een gehele lichaamsmassage, waarbij het hoofd en gezicht meegenomen worden. Ayurvedische massage werkt op de spieren en op het energiesysteem. De gewrichten ontspannen zich en stress, vermoeidheid en slapenloosheid worden bestreden. De massage zorgt voor meer vitale energie, helpt om gifstoffen die vast zitten te verwijderen.

Deze massage is geschikt voor iedereen, gezond of ziek, jong en oud. De massage wordt alleen afgeraden tijdens de zwangerschap, kanker, bij koorts of direct na het eten. Graag minimaal 1 uur voor de massage nuchter blijven.

Geniet van een ultieme ontspanning

Massage

Tijdelijk niet beschikbaar - terug in juli 2023