Tijdelijke massage stop
Tot mid 2023 met zwangerschapsverlof

Restore & Deep Relax Massage

Een kalmerende en stimulerende massage techniek die gebruikt maakt van warme Himalaya zoutstenen

Een reinigende en revitaliserende massage met warme zoutstenen die de huid voedt en verschillende energieniveaus vernieuwd en in balans brengt

Himalaya zout is een natuurlijk gevormd steenzout van miljoenen jaren oud en bevat naast natriumchloride ook allerlei essentiële mineralen en sporenelementen. De kracht van het gebruik van Himalaya zout is dat het verwarmd zout is, dat beter in staat is om diepe weefsels en spieren gemakkelijker te bereiken. Zuiver Himalayzout is ideaal voor scrub en massage van de huid. Het scrubben met Himalaya zout brengt een rustgevend en kalmerend gevoel voordat je gaat slapen. Scrubben is goed voor de huid omdat het dode huidcellen verwijderd, waardoor een glanzende en zachte huid ontstaat die prettig aanvoelt. Dit bevordert natuurlijk een jeugdige uitstraling en vermindert rimpelvorming. De zoutscrub opent de poriën zodat opgehoopte talg verwijderd wordt. Zout scrub kan gebruikt worden tegen verschillende huidproblematiek zoals eczeem, acne of psoriasis, doordat de scrub de doorbloeding stimuleert en jij je beter in je vel zult voelen. Een massage is niet alleen fijn, maar ook goed voor de gemoedstoestand, energieniveau en algemene gezondheid.

De Restore & Deep Relax massage duurt 90 minuten. Het lichaam wordt gemasseerd met warme Himalaya zoutstenen om vervolgens met de scrub het lichaam in te masseren. De warme handdoeken verwijderen de scrub laag. De massage eindigt op de buik waarnaar de rug, schouders en nek een ontspannende massage ontvangen.

Geniet van een ultieme ontspanning

Massage

Tijdelijk niet beschikbaar - terug in juli 2023